De 'nieuwe' strandmatten

De ‘nieuwe’ Strandmatten

 

De ‘oude’ Strandmatten zijn er in vele verschillende kleuren en maten. Ze worden gemaakt van verschillende materialen, maar dienen allemaal voor hetzelfde doel: Mee naar het strand of mee naar een andere locatie waar je lekker wil liggen zonnen. Strandmatten zijn op te vouwen of op te rollen en als je de juiste hebt ook gemakkelijk mee te nemen.

 

Wat zijn dan de ‘nieuwe’ Strandmatten?

 

strandmatten de strandmat 1Dit is waar De Strandmat komt kijken. Een nieuwe technologie zorgt ervoor dat het zand dankzij een dubbele laag door de Strandmat heen valt en vervolgens niet weer terug omhoog kan! Het materiaal dat gebruikt wordt voor de nieuwe Strandmatten is UV-protected en is beschermd tegen langdurige blootstelling aan de zon. Ook kunnen deze strandmatten gewoon gewassen worden en hierbij kan shampoo of andere wasmiddelen gebruikt worden.

 

De levensduur - 5 tot 8 jaar!

 

Dankzij deze nieuwe technologie en de manier waarop het materiaal in elkaar verwerkt is, is het materiaal van de ‘nieuwe’ Strandmatten niet kapot te krijgen! Uw hond bijvoorbeeld, zal het materiaal ook niet met zijn nagels kunnen beschadigen. Veel nieuwe voordelen dus bij deze ‘nieuwe’ Strandmatten. De Strandmat gaat veel langer mee. Dit komt mede doordat de mat niet te scheuren valt, geen water absorbeert en er geen stof of zand tussen de lagen van De Strandmat blijft zitten.

 

Goed voor de natuurDe Strandmat strandmatten

 

Mocht je met De Strandmat in een park of in de tuin op het gras gaan liggen dan blijft je gras altijd goed/levend. De ‘nieuwe’ Strandmatten laten namelijk lucht door de mat dankzij de meerdere lagen technologie en zo kan het gras gewoon ademen!

 

Ben je nog niet in het bezit van De Strandmat? Lees dan hier meer!